Mina två svarta...och jag

måndag 9 augusti 2010

Agilityträning

Åkte upp till klubben i eftermiddag och körde lite kf träning. Det fungerade jättebra, jag hade glömt locket hemma men det gick bra ändå. Körde enbart balansen en stund och sen la jag till lite hopphinder framför och han tjuvade inte en enda gång..

Jag tränade sen lite på Jakko svängar och den andra svängen jag fick lära mig av Jenny senast. Ifall det kommer nåt sånt nästa vecka så måste jag ju visa att jag har tränat på det ;o) Har tränat på det tidigare också, men nu var det ett tag sen.. Tränade dom svängarna med balansen och det fungerade toppen! Tränade även bakombyten på en böjd tunnel och Atlas drog bra på den. Jag ska gå tillbaka lite till att enbart träna tunnlar för sig, bara för att hålla träningen uppe.

Jag tränade sen ingångar i slalom. Testade med att klicka, men kom inte så långt så jag vet inte om det gav effekt. Han är duktig min skrutt =) Jag önskar o hoppas att vi sätter dom där kontaktfälten på Nässjö tävlingen.. Vad jag skulle bli lycklig då =)

Nu ska jag sova.. Blir inte mycket mer gjort ikväl.. Skrutten sover för länge sen ;o)

1 kommentar:

  1. Vi måste gått om varandra. VI var oxå uppe och tränade KF idag. Nästa gång får du lära oss de olika svängarna. De låter spännande...

    SvaraRadera