Mina två svarta...och jag

tisdag 20 juli 2010

Stadsparken och agilityträning

Jag och Atlas har tagit det ganska lugnt idag, som ni märker har jag uppdaterat bloggen tre gånger idag =) det tyder på för lite att göra ;o)

Innan agilityträningen idag så bestämde jag mig för att åka upp en sväng till Stadsparken. Jag och atlas gick en sväng i Stadsparken och kollade på alla djur. Alltid mysigt att strosa omkring bland alla djurhagar =) Vi avslutade vårat besök med en platsliggning vid ankorna. Det lyckades riktigt bra idag. Jag lyckades berömma vid jämna mellanrum utan att han reste på sig. En hel platsliggning utan ett nederlag, bra för självförtroendet. Ska göra samma sak imorgon, om det fungerar då ska jag öka tiden mellan belöningarna.

Direkt från Stadsparken till klubben åkte vi sen för lite agilityträning. Det var ju allmänträning idag och det var ganska mycket folk där idag, vilket alltid är kul =)

Det sattes upp en bana från Bjuv-helgen, en hoppbana klass 3. Ganska rolig bana med några små klurigheter. Jag tyckte det gick ganska dåligt på träningen idag, jag kände mig inte alls så fokuserad som jag brukar göra. Vilket naturligtvis måste ha påverkat Atlas en del då han hade svårt att dra framåt. Jag fick inte till mina byten som jag ville och Atlas fick stora svängar emellanåt. Däremot testade jag göra ett blindbyte vid slalomet, medan Atlas fortfarande var i slalomet. Det gick riktigt bra =) Jag tror åtminstone han fullföljde det, såg inte riktigt ;o) ingen sa något heller så jag hoppas att han gjorde rätt. Han fick mycket beröm iaf.. Idag hade han inga problem med tunnlarna tack o lov =) Min prins gör alltid det bästa han kan.

Jag fick till ett riktigt bra bakombyte idag och det var ren tur att Atlas inte rev hindret. Jag gjorde nästan en Emelie idag ;o) var väldigt nära att sparka till Atlas när han hoppade, så det var ren tur att han klarade det trots min störning. Han hade sån jäkla fart idag så jag blir så nöjd =) Kan bero på att jag sprang på rätt bra under vissa delar också, var flera hinder före honom =)

Nu har jag även fått hem Bimbo och Bus. Bimbo ska bara vara här tills imorgon, men Bus ska vara här till på måndag.

Avslutar med lite bilder från dagens tripp i Stadsparken;


Fåglarna

Killing

En trött lama =)

Lilla ponnyn

Han ville äta kameran.. Inte glad över att bli fotad? ;o)

Atlas funderar nog över varför vi står o kollar på hästarna..

Lilla fölisen..

Atlas kör platsliggning =)

2 kommentarer:

  1. Kommer nog alltid få höra om denna spark jag lyckades med i helgen ;), bjuder på det, inte alltid man själv kan göra ett så dumt fel på banan. Hemskt vad du tränar..sätter press på mig som inte orkat åka upp och träna, tror jag väntar till söndag :).

    SvaraRadera
  2. Ja det kommer du förmodligen ;o) men nu förstår jag hur lätt det är att det händer..
    Här tränas för fullt ;o) måste ju sätta lite press på er inför Halmstad ;o)

    SvaraRadera