Mina två svarta...och jag

fredag 23 juli 2010

Kurs, lydnad och bad

Igår hann vi med mycket även om det kändes som att vi slöade bort halva dagen. På morgonen åkte vi till kyrkan för att jag skulle öva sångerna inför bröllopet med kantorn. Det gick jättebra =) Hundarna fick vänta i bilen.

Efter kyrkan åkte jag o käkade lunch och sen till Arken Zoo en sväng. När vi sen kom hem på eftermiddagen så körde jag lite lydnad med Atlas. Han låg kvar i 2 min på platsliggningen utan att resa sig!!! Jag gick inte fram en enda gång =) Sen fixade han läggande under gång och klockrent! Jag är så nöjd =) Det är en bit kvar till ställandet sitter, men det är på god väg..

På kvällen tog jag alla hundarna och åkte ut till Felicia på landet. Alla hundarna badade i stort sett hela kvällen, ni kan tro att dom var trötta sen =) Alla 4 hundar lekte jättebra, Atlas brydde sig i o för sig inte så mycket så länge han fick ligga i vattnet och simma runt =) Hundarna somnade gott sen när vi kom hem.

Igår anmälde jag mig även till en 2 dagars kurs hos Jenny den 16-17 augusti =) Ska bli kul att gå den =) Har ju aldrig gått en kurs för henne som stäcker sig över flera dagar så det ska bli spännande. Jag sa det till henne att det blir finslip inför dubbelettan i Nässjö den 21 augusti ;o) Jag tror att kursen kommer vara otroligt givande som alltid hos Jenny. Det roliga är att även Zeljko Gora från Kroatien ska vara med och hålla en del av kursen. Ska bli kul med andra influenser även om jag tror att han är ganska präglad av Jennys handling.

Nu blir det frulle sen måste jag sätta igång med dagens bestyr. Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en underbar kurs med en massa tips och ideèr så du är redo för dubbel ettan. Du och Atlas kommer att gå långt, ni är så fina ihop och glada. Ett härligt ekipage att bli inspirerad av.
    Mvh Elin och Roys

    SvaraRadera
  2. Det tror jag nog att jag får =) Tack snälla du! Blir så glad när du säger så =)

    SvaraRadera