Mina två svarta...och jag

torsdag 3 juni 2010

Träning o lite annat..

Jag är sjukt taggad inför tävlingen i helgen =) trots den halvbra träningen i tisdags. Det var ju allmän träning i tisdags så jag och Atlas åkte upp direkt efter jobbet. Av någon anledning var Atlas så sjukt taggad så han visste knappt vad han skulle göra av sig själv. Det kan ha berott på att han var trött efter att ha varit hela dagen på dagis kombinerat med att träffa alla hundar. Kf träningen gick inte så bra. Jag tror inte han stannade en enda gång när jag tog balansen tillsammans med andra hinder. Allt annat satt bra =) Jag gjorde ett staket i början av träningen som satt riktigt bra, bde från mig och Atlas. Däremot gjorde jag ett senare i träningen som inte satt lika bra, men det kan jag inte klandra Atlas för.
Anna fick köra Atlas en gång =) alltid lika kul att få se nån annan köra min prins.. Jag tyckte det gick bra. Det blev några missförstånd mellan Anna och Atlas, men överlag såg det riktigt bra ut. Så om jag skulle bryta benet på tävling så vet jag vem som ska få köra loppen åt mig ;o)
Något som jag är så nöjd med är slalomet. Inte en tvekan om vart han ska =) Fortfarande tycker han det är svårt med andra vinklar än rakt fram när han inte ska runda första pinnen, men det kommer.

Igår blev det ingen träning, det är bra med vila också =) Jag och Atlas åkte till Carina istället. Vi njöt mest av det fina vädret =) Jag kollade på valparna som har blivit sååå stora =) Så söta!!! Vilken tur att man har fantastiska vänner som man kan umgås med. Fantastiska vänner får en att må bra =)

Däremot fick Atlas träffa Lexie. Vi åkte till Lovisa för att kolla över låtar inför hennes bröllop som jag och två tjejer till ska sjunga på =) Atlas är inte så förtjust i att träffa Lexie, han tycker bara att hon är ett litet barn som han ska uppfostra =)

Tidigare har jag skrivit om lite planer som jag har haft inför hösten, vilket har handlat om att starta eget. Tyvärr blir det inte riktigt den plan som jag hade tänkt mig. Fick reda på idag att det inte blir så, vilket är jättetråkigt.. Jag hade verkligen sett fram emot att få ha mitt eget, jag och Atlas =) men drömmen om att starta eget går ju inte i stöpet för det, jag måste bara tänka om lite..

Ikväll blir det däremot träning. Ska träna med Emma och hennes hundar, ska bli riktigt kul att få träna med henne.

2 kommentarer:

  1. Det är nog bäst för Atlas att du håller dig på benen i helgen? =)

    SvaraRadera
  2. Hahaha jag har inga planer på att bryta några ben i helgen iaf ;o)

    SvaraRadera