Mina två svarta...och jag

torsdag 25 februari 2010

Hunddagis

Idag har jag jobbat på hunddagiset. Jag tycker det är jätekul att vara där, lite speciellt. Man sätts lite på prov som hundmänniska känns det som =) Hundarna testar en stora delar av tiden så det gäller att man är bestämde och har lite pondus. Jag tycker det går bra, men självklart finns det situationer som blir nervösa speciellt när man bara är där som extrapersonal också. Atlas hatar att vara där när jag är där också, han bara sitter och skäller och är så stressad =( stackare.

Jag ska vara på hunddagiset på torsdagar hela mars. Jag är där på eftermiddagarna så jag gör egentligen inget annat än att lämna ut hundarna till deras ägare. Jag går o städar lite, men mest är det stillasittande. Försöker göra lite övningar med hundarna som att de ska sitta kvar när jag öppnar grindarna =) Oftast lyssnar dom, men det finns vissa hundar som inte alls lyssnar. Jag älskar att jobba med hundar oavsett i vilket sammanhang =)

Skickar ut en fråga till er som läser min blogg; Om ni letar/letade hunddagis, vad är viktigast att hunddagiset uppfyller? Vad vill ni ska finnas på dagiset, rutiner, utseende på lokaler?

1 kommentar:

  1. När jag tittar på ett hunddagis så etar jag efter, kunnig och trevlig personal. Att min hund ska få en bra dag utan att för den skull bli kanonstressad.. det är nog det viktigaste för mig :o)

    SvaraRadera