Mina två svarta...och jag

onsdag 3 februari 2010

Tävlingskalender

Tävlingskalendern ser ganska full ut 2010 =) Det är lite svårt att planera längre fram eftersom man inte vet vilken klass man är i senare i år.. Förhoppningsvis i 2:an =)

Så här ser det i alla fall ut hittills:

6 mars Örebro klass 1 o 2
2-3 april Oxie BK klass 1-3
17 april Kalmar BK klass 1-3
22 maj Hässleholm HU klass 1-2
23 maj Aneby klass 1
6 juni Växjö klass 1-2
10-11 juli Bjuv klass 1-3
17 juli Ulricehamn BK klass 1-3
18-24 juli Fagersta KK klass 1-3
31 juli Halmstad klass 1-3

Det kan tillkomma mer om det mot all förmodan skulle vara så att jag kommer upp i 2:an snabbt (önsketänkande) =) tycker det ser lite glest ut i maj... Tycker också det är lite jobbigt att min vänner ska gifta sig när det är tävlingar... Tänker dom inte alls på min tävlingskalender? ;o)

Uppdaterar senare i vår!

6 kommentarer:

 1. Härligt med fylld kalender. Särskilt när det handlar om agility.=) Men måste hålla med om att det är lite dålig planering att ha bröllop på en tävlingsdag ;)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det... Man tycker att dom kunde kollat sånt först.. =)
  Ja det är verkligen skönt att ha en fylld agilitykalender.. Hur ser din ut i vår då?

  SvaraRadera
 3. Har inte planerat in så många tävlingar än förutom Örebro då. Men annars blir det nog iallafall Kalmar, Växjö, Ulricehamn, Halmstad och en klass 2 i Nässjö och jbks inoff. De andra har jag inte tittat på så mycket. Men det blir säkert fler...

  SvaraRadera
 4. Ja Nässjö blir det för mig med i augusti.. O JBK i Juni förstås, den glömde jag skriva =)

  SvaraRadera
 5. Ser ut att du har stenkoll på tävlingarna, får diskutera dem med dig på lördag så att jag blir lite uppdaterad! Åh, du får trycka upp kopior på din tävlingskalender som du kan skicka till folk som går i äktenskapstankar!

  SvaraRadera
 6. Ja jag säger ju det, nu har jag iaf dig o Anna på min sida för att hävda att de måste utgå från min tävlingkalender när de ska gifta sig.. Jag har en kompis som förmodligen kollat in den, för hon förstör inga dagar för mig ;o) Lovar att jag ska uppdatera dig.. Det är ju dessutom bara halva året..

  SvaraRadera