Mina två svarta...och jag

måndag 26 april 2010

Slalomträning

Idag har jag som sagt fått lite ny energi. Så nu i eftermiddag tog jag fram ett hopphinder och slalomet för att träna lite. Jag satte ett hopphinder i en 90 graders vinkel från slalomet, skickade Atlas över hopphindret och sedan in i slalomet. Jag måste säga att det går riktigt bra med självständigheten för honom. Jag la till 2 pinnar idag med så idag körde jag 6 pinnar och kastade leksak efter.

Däremot har han fortfarande ganska mycket problem med ingången när jag kommer på höger sida. Idag satte jag dessutom upp ett litet stopp vid 3 pinnen så han inte skulle kunna hoppa över andra ingången, som han gör när han kommer i för hög fart. Jag ska ju träna Atlas att kunna kontrollera sin fart in i slalomet och Jenny sa då att jag skulle sätta upp ett snöre där. Och det verkade som att han kom på det idag att om han kom i för hög fart så kunde han inte ta andra ingången utan hoppade över 4-5 pinnar och tog ingången längra fram. Detta måste jag få bukt på.. Men det ska nog gå =)

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att du har mer energi idag och tränar för fullt igen. Själv börjar jag bli nervös inför träningen nästa vecka. Men det ska bli kul oxå förstås...

    SvaraRadera
  2. Är du redan nervös? =) Det kommer gå bra! Jag känner att jag knappt hunnit träna sen jag var hos Jenny sist.. Men det blir nog bra =)

    SvaraRadera