Mina två svarta...och jag

tisdag 29 mars 2011

Träning

Ikväll var jag ute o tränade back runt träd och positioner med locket. Det gick riktigt bra. Han är fortfarande lite osäker på back och sticker inte direkt varje gång jag säger back, men 7 av 10 gånger sticker han direkt iaf =) Positionerna satt som en smäck ikväll =) Han tjuvade lite några gånger, men tog tillbaka honom och gjorde om det. Till slut fattade han, det räcker inte att inte position, dutta o sen sticka utan att klicket har kommit =) Jag hittade en riktigt bra plats utanför min mammas lägenhet där jag kan träna detta. Det är som en liten ramp =)

Nu blir det snart sängen =)

2 kommentarer:

  1. Jag har också börjat lite med back, men det finns så mycket man vill jobba på efter kursen så jag vet inte riktigt vad man ska fokusera på först. Dygnet har ju bara 24 h urket nog :) Kul att vi ses på tävlingarna framöver då jag jag hejja!

    SvaraRadera
  2. Just nu är det back och positionerna med locket som jag fokuserar på.. Känner också att det är mycket som man vill träna på efter helgen, men tänkte att han ska kunna back ganska bra när jag åker till Jenny den 12 april =) Får se hur det går..
    O jag ska heja på er!!

    SvaraRadera