Mina två svarta...och jag

torsdag 10 mars 2011

Tillbaka på jobbet, dagis och skitväder...

Nu är jag tillbaka på jobbet =) Kom tillbaka igår och det känns skönt. Det blir en kort arbetsvecka denna veckan, men det är inte fel ;o) Atlas fick ju vara på dagis igår eftersom vi åkte direkt från Jönköping igår morse. O det är fortfarande lika härligt o se honom bli så glad när han ser Marita och sedan bara studsar han iväg med henne när jag lämnar över kopplet. Inte en blick bak mot mig, o jag tycker det är alldeles fantastiskt =) Han trivs på dagis min lilla kille! Marita säger det att han funkar med precis alla hundarna hon har och han skäller inte när han sitter i hundgården. Han går till och med ihop med hanhundarna =)

Måndag och tisdag har det ju varit alldeles fantastiskt vårväder även om det har blåst en del emellanåt. Men igår började det ju snöa igen =( Lite less blir man.. Det är för det första inte kul o ha en puli i detta väder och sedan hatar jag slask.. För det är ju precis det snön blir när det är så här milt som det är.. Jag lämnade dessutom mina vinterkängor och Atlas täcke hemma i Jönköping, för det var ju så fint när vi åkte hemifrån igår morse.. Tji fick jag.. Tur vi ska hem imorgon igen..

På lördag är det tävling =) Ska bli kul, även om jag inte känner mig särskilt taggad just nu.. Jag har inga förväntningar alls inför helgen. Kf har ju inte fungerat så bra på senaste tiden och med tanke på att jag inte kunnat träna dom sen senast vi tävlade så känns det som att lördagens lopp får bli så bra som det kan bli, målet är bra kf iaf. Med Bus har jag inga förväntningar heller, mer än att vi ska ha kul =) Hon är anmäld till båda loppen, men får se om jag kör båda. Det beror lite på hur hon känns i första. Jag har märkt på Bus, speciellt när vi tränar inne, att hon är bäst i början. Sen blir det för roligt och hennes tankeverksamhet hänger inte med i hennes tempo riktigt =) O det beror ju på att hon faktiskt inte är så gammal =) Jag hade dock önskat att det var hopploppet som hade varit först eftersom hon inte är så säker på vippen och inte sprungit på ett a-hinder sen i mellandagarna när vi tränade i Lotushallen. Men vi ska ha kul!

2 kommentarer:

  1. A-hindret behöver du inte oroa dig för, det är aldrig med på Linköpings ridhustävlingar. :) Får hålla tummarna för att det bara blir två kf-passager då alltså, om inte domaren vill ha med ett av dom två gånger. Ska bli roligt att se Bus tävla! Och Atlas så klart, men Bus har jag inte sett innan. :)

    SvaraRadera
  2. Just det, men det visste jag ju =) Ja det får vi verkligen hoppas på.. Ja det ska bli kul o se hur hon uppför sig i ridhusmiljön =) Hon kan bli lite väl exalterad..

    SvaraRadera