Mina två svarta...och jag

lördag 22 januari 2011

Härlig dag =)

Idag har varit en sån där härlig dag, där man egentligen inte gjort så mycket men ändå hunnit med en hel del =)

Imorse åkte jag hem till Carina för att träffa henne. Jag har ju fått tillbaka min huvudvärk på morgonen, vilket gör att det är väldigt svårt att komma upp på morgonen. Och eftersom Carina är den bästa som finns så masserade hon min nacke när jag kom. Shit va ont det gjorde, men jag vet ju att det hjälper. Sedan kan det gå flera månader utan att jag har min förskräckliga huvudvärk =) Vilken tur att jag har henne! Efter det satt vi och drack te och tjatade. Så trevligt att äntligen få träffas o bara umgås =) Det var längesen vi gjorde det.

Carina och hennes sambo skulle iväg sen vid 11 och då tog jag med mig Bus, ska vara hundvakt åt henne inatt. Jag åkte då till a6 för att handla lite kläder till mig själv. Hittade en hel del, hade kunnat handla ännu mer, men till slut tar pengarna slut ;o)

Därefter åkte vi upp till Västersjön och skulle gå rundan runt där. Det var mycket folk däruppe, men det var verkligen skönt att få ut o gå. Det enda var att det var så himla halt hela vägen runt.. Det gick inte fort =) Hundarna sprang runt som galningar =) så när vi kom hem sen var dom helt färdiga. Dom har legat o sovit hela kvällen =) Skönt med trötta hundar..

Träningen gick förresten bra i torsdags för mig =) Hade en väldig träningsvärk igår, annars bara skönt o få komma igång med nåt igen.

Imorgon blir det agilityträning igen. Ha en bra lördag!

Lite bilder från dagens promenad:

1 kommentar: