Mina två svarta...och jag

söndag 23 oktober 2011

A2 utbildningen

I helgen har jag gått sista delen av A2 utbildningen i Värnamo. Det har varit en bra helg med en massa skratt =) Vi har gjort den praktiska delen av examinationen och jag hoppas att jag är godkänd. Det får vi veta när vi har lämnat in den skriftliga delen också. Det har varit ett härligt gäng som man sent kommer glömma.

Jag skrev ju i förra inlägget att jag var väldigt stressad över examinationen, men det behövde jag ju egentligen inte vara. Har lite höga krav på mig själv som vanligt ;o) Jag tyckte det gick bra, men fick en deltagare som inte riktigt fick ihop huvud och kropp =) men hon klarade det till slut! Duktiga deltagare! Shit vad stressad man blir av det när man vet vilken tidsgräns man har. Hade två deltagare som på 15 min skulle genomföra min övning, och 15 min är inte långt när man jobbar med en kombination. Mitt eget projekt är jag nöjd med även om vi inte gick igenom det jättemycket på kursen. Måste erkänna att jag blev lite peppad av detta projekt o påbörja fler och göra det ordentligt. För detta projektet har jag verkligen gjort ordentligt så långt som jag har kommit. Har filmat och stämt av hur långt jag har kommit. Hade man gjort så här med den mesta träningen så hade man kunnat snacka effektiva träningar =)

Igår kväll var jag, Catja, Mathias och John ute och åt på lilla krogen. Herregud va kul vi hade! Jag fick till slut kramp i magen av allt skrattande =) Vi var trött och flamsiga och till slut var vi nästan själva på restaurangen. Vi hördes vill jag lova ;o) Det är då man inte kan tro att jag och Catja drack vatten till maten ;o)

Nästa del blir nu att skriva den skriftliga delen av examinationen. Ser fram emot det faktiskt, har ganska klart för mig vad jag ska skriva. Är nu laddad för att träna och hålla kurs vill jag lova =) Ska redan nu kolla av tävlingskalendern och se vilka helger jag kan hålla kurs. För till våren kommer det bli helgkurser.

Nedan kommer min kf film med a:et samt en gruppbild från helgen =)


5 kommentarer:

 1. Kom skatten innifrån????

  SvaraRadera
 2. skratten skall det ju vara

  SvaraRadera
 3. Hahaha =) Maj-Britt; det kan du ge dig på att dom gjorde ;o)

  SvaraRadera
 4. Catja Paulsson23 oktober 2011 22:44

  Jag vill anmäla mig till kurs när du ska ha:-)
  Ett kanonfint jobb du gjort med Atlas på A-hinder!
  Skratten ekar nog ännu i Värnamo, tack för alla goa skratt!

  SvaraRadera
 5. Va snäll du är Catja =) Ja jag är väldigt nöjd med a-hindret =) Nu ska jag fortsätta jobba med detta!

  ja det gör dom nog ;o) Vi lär aldrig bli bortglömda ;o) Winky winky...

  SvaraRadera