Mina två svarta...och jag

lördag 3 september 2011

Tidaholm Dag 1

Jaha då var första dagen i Tidaholm över och det slutade med två disk. Är ändå nöjd med dagen =)

Jag, Emelie och Anna åkte mot Tidaholm vid 10 tiden och kom fram lagom till dom började bygga klass 2. Innan jag åkte iväg fick jag först ett sms av Emmeli att jag skulle köra så det ryker. Som vanligt blir jag glad o peppad av hennes sms. Sen dröjer det inte länge förren hon ringer och pratar och peppar mig. Jag frågar vad hon ska göra och får svaret att hon ska till sina föräldrar. Jag säger att det är så synd att hon inte kommer vara i Tidaholm och att det hade varit mycket roligare. Hon beklagar sig lite också. När jag sedan står vid tältet i Tidaholm så helt plötsligt dyker Emmeli upp mitt framför mig! Jag blev så förvånad och glad, gick en rysning genom kroppen, så jag bara sprang och gav henne en kram, överlycklig kan man säga! Hon hade åkt 30 mil tur o retur för att stötta mig. Få människor i mitt liv betyder så mycket för mig som Emmeli gör. Jag har några få riktigt nära vänner i mitt liv och hon är en av dom. Det är konstigt att någon som man känt så kort stund kan betyda så mycket. Jag pratade med en kompis ikväll och berättade hur mycket jag hade uppskattat Emmelis överraskning och hon sa det som jag känner, så himla bra; Är hon verklig? Är hon en verklig människa eller min ängel! Jag vet inte, men hon har kommit in i mitt liv av en anledning! =)

Om jag återgår till tävlingen då ;o) Vi började med hoppklassen.

Hoppklass
Ingen särskilt svår bana, men en massa spring. Han tjuvstartade så det stod härliga till. Ville inte göra några bakombyten och till slut diskade vi oss för Atlas tog fel hinder. Jag kom efter när han var i tunneln och befann mig på fel sida så det var ganska naturligt av honom att ta det hoppet. Det som gick riktigt bra var hans sug på tunnlarna, några tryck o gå tajmade jag bra samt att slalom var toppen! Min största irritation låg på tjuvstarten. Jag hade dock några riktigt bra sekvenser i slutet som jag är nöjd med.

Agilityklass
Vid första anblick av banan så kändes det hopplöst att ta sig igenom den. När jag sedan hade gått banan så blev jag lite peppad på att få testa min plan. Testade att utmana honom i starten, vilket gick kanon och han satt som ett berg. Jag försökte locka på honom, men det var precis som han tänkte; den går jag inte på, matte ;o) Tyvärr tryckte jag inte ut honom på hopp nr 4 så han missade det och på balansen hoppade han kf så där tog jag om den och diskade oss. Han gjorde riktigt snygga kf när jag tog om dom, bra fart o attityd i positionen. Gick ganska bra fram till svårigheten i banan, där jag skulle testa handla honom med balansen mellan oss. Jag skickade honom mot tunneln och sprang över på andra sidan, men tyvärr blev jag nog för tyst och han vände då och kom ut ur tunneln igen. Jag skrattade lite och gick av banan sen. Kommer lägga ut film senare på det. Hade han inte kommit ut ur tunneln så hade det nog kunnat bli riktigt bra, men nu är jag taggad på att träna det. Ska ta med det till Jenny på onsdag.

Dagen var bra annars med en massa trevliga människor och fint väder. Idag saknades inget fokus iaf. Nya tag imorgon helt enkelt.

1 kommentar:

  1. Fina fina du tack för den fina beskrivningen och du kan ju gissa om jag är sugen att komma idag med, men att åka 30 mil idag med bara för en kram vore vansinne :) Vill ju så gärna peppa dig och Felicia men jag vet att hon är grym på det med! Ta hand om er så längtar jag till lördag istället. Kan inte fatta att jag äntligen ska få träna med bästaste Ulrika!

    SvaraRadera