Mina två svarta...och jag

torsdag 8 september 2011

Mål

Har under helgen funderat mycket över mina satta mål och hade bestämt mig för att gå tillbaka och kolla över mina mål för året. Kände att jag fått fokus på ett av målen och inte hade riktig koll på hur det låg till med det andra. Kände mig ännu mer övertygad om detta efter Cissis kommentar i mitt inlägg från Tidaholm.

Gick tillbaka igår o läste igenom målen för året och insåg att jag kommit långt med dom =) Det är nåt mål som jag uppnått och sedan tagit nåt steg bakåt igen, som a-hindret.. Men det gör inte så mycket, kommer backa tillbaka o träna om vissa delar under vintern. Målen för året ser ut så här;


Agility:
- Ta oss upp i klass 3. Jag satsar på att sätta detta inom en viss tid detta året, om det inte går så har vi ju resten av året på oss =)
- Nolla 2 lopp på en dag.

Delmål:
- Atlas ska kunna "springande kf" på a:et på träning och tävling
- Atlas ska kunna ta slalomingångar från olika vinklar och positioner.

Sedan kommer vi fokusera på en del saker och moment i träningen under detta året. framförallt tajta svängar, a:et och slalom.

Övrigt i agilityn:
- Vi kommer jobba vidare på framåtsänd
- Jag ska fortsätta jobba på mitt fokus, uthållighet och mina positioner på banan.
- Jag ska våga mer i min handling på tävling och köra mer offensivt.

Jag anser att när jag nollade två lopp under samma tävling (Åtvidaberg) så uppnådde jag två nollor på en dag ;o) Annars är jag nöjd med mina måluppfyllningar. Tycker jag har satt bra mål för året. 

2 kommentarer:

  1. Visst är det kul att ha mål att jobba mot. Jag tävlar aldrig mot andra bara mot mig själv. Mina mål i år är uppfyllda, lite snopet och med andra ord kan jag begära lite mer av mig själv och Trassel. De är lite konstigt att ta målen i omvänd ordning...ett av målen var en tävling i LK II utan en nolla och det andra ett första pris i LK II. Det är bara så att Trassel slog ihop de målen och tog ett första pris med en nolla. Så nu fick jag lägga till ett mål LP II.

    SvaraRadera
  2. Jag tävlar också alltid bara mot mig själv =) Jag brukar alltid sätta upp nåt mål som är lite svårare, då har jag hela tiden nåt att sträva mot =) Samtidigt är det ju skönt att uppnå alla målen ;o)

    Kollar jag på mina mål på lydnadsdelen så är det inte många mål som är uppfyllda där ;o)

    SvaraRadera