Mina två svarta...och jag

lördag 16 juli 2011

Skogspromenad med hundarna















Promenad i skogen kring Åsasjön 





















Bimbo o Bus tar varje tillfälle att få bada... 















Atlas simmar efter pinnar.. 















Bimbo tycker att land är lite bättre när "slynglarna" busar ;o)















Atlas o Bus i vattnet


Idag blev det alltså en långpromenad med hundarna i skogen. Några bilder blev det även om de inte är av bästa kvalité =) Vi gick 6 km rundan och det var verkligen skönt. Knappt en enda människa mötte vi, iaf inte när vi kommit en bit från själva sjön. Hundarna skötte sig bra, fick bli riktigt arg på dom när det kom folk, då försvinner liksom vettet på dom.. Annars var det en bra promenad =)

Nu blir det att äta lite och ikväll åker vi nog upp en sväng till JBK o tränar lite.

3 kommentarer:

  1. Hejsan, hoppas att det går bra för dig idag :)
    Själv blev jag lite ledsen för igår på hopploppet. Var så himla synd när det gick så bra. Men men, nära skjuter ingen hare utan det är bara att försöka igen. Nästa tävling blir i Nässjö och då är det ju 4 lopp. Hur ska jag få ihop det? *skratt*

    Jag har bokat in 4 tillfällen hos Jenny nu. Känner att jag behöver lite stöd med hur jag ska gå vidare. Vi har super bra träningar på tis och torsdagarna men alla har ju sitt. Och jag behöver verkligen någon som säger till mig, såhär ska du göra osv...

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Tack Cristina =)

    Kristin; Ja det är alltid surt när de blir sådana där småfel som gör att hela loppet förstörs.. Det gick ganska bra för mig i Ulricehamn... Men kunde definitivt gått bättre =)

    Ja man kan behöva egenträning med nån också. Som du säger, på de allmänna träningarna har alla sitt eget. På vår klubb har vi faktiskt pratat lite om det, att vi måste utnyttja varandra mer på träningarna. Att vi kanske inte tränar samtidigt utan tar till vara på tiden och hjälper varandra istället. Att träna för Jenny har hjälpt mig otroligt mycket!!

    Du kommer fixa 4 lopp =) Fokusera och koppla av mellan loppen. Ha en bra rutin och struktur hur du ska göra under dagen så kommer det gå toppen! Jag åker till Kungsbacka den helgen!

    Kram

    SvaraRadera