Mina två svarta...och jag

onsdag 6 juli 2011

Äntligen är allt klart...

Jag och Atlas ska få en ny familjemedlem =) Atlas ska få en "lillebror"!

I oktober/november flyttar lilla Axis hem till oss. Axis är en kroatisk vallhund eller Hrvatski ovcar som rasen heter ursprungligen. Innan dess bor han hos sin uppfödare i Kroatien =) Rabiesvaccin och blodprov ska genomföras innan han får flytta hem. Jag längtar så mycket!!!

Axis:

3 kommentarer:

 1. GRATTIS!! Gu så spännande!
  Blev så nyfiken på vad det var för en ras, men hittar inte så mycket. Är den godkänd av SKK? Hittade ingen rasstandard.Ser jättesöt ut! Liknar en Mudi. När jag bodde i Svalöv var där flera som hade Mudisar. Förstår att du längtar! :)

  SvaraRadera
 2. Nej det finns inte så mycket om rasen i Sverige. Den är godkänd av FCI och SKK, anledningen till att det inte finns nån rasstandrad på SKK är för att det inte finns några i Sverige =) Ja den liknar mudi ganska mycket =) Den är ganska lik de ungerska vallhundarna i mentaliteten med.. Längtar som bara den!

  SvaraRadera
 3. Men ÅH så söt han är!! Sökte på Kroatisk vallhund och kom direkt till din gulleplutt <3 hihi =D Nu ska jag leta vidare bland bilderna på hur de ser ut när de är lite större än ditt charmtroll =P Kram <3

  SvaraRadera