Mina två svarta...och jag

måndag 22 november 2010

LP 1 Atlas

Igår, söndag, följde jag med Carina för att hon skulle tävla på Kinds BK utanför Svenljunga. Vi fick åka i ottan, kl 6 p morgonen. Det gjorde inte mig så mycket då jag ändå lyckades få nästan 12h sömn =)

Tanken var att jag bara skulle följa med och kolla på Carina. Men när jag kom dit så sa jag att om det skulle bli någon som inte kom så kunde jag hoppa in. Jag hade sån tur att det var en som uteblev denna dag och jag fick tävla även denna dag =)

Klass 1 körde sist även denna dag. Jag hade fått startnr 3, vilket är ett bra nummer tycker jag. På platsen var jag väldigt nervös med tanke på gårdagen, så jag kommenderar ligg och han lägger sig inte så jag får säga det igen och då lägger han sig sakta.. Jag ser att han ligger inte som han brukar o är ju ännu mer nervös under själva platsen att han ska resa sig. Han ligger kvar och ligger även kvar när jag kommer tillbaka, men när jag säger sitt så sätter han sig inte upp. Så jag får säga det igen. Dubbla dk blev en 7a i slutändan.

När det sen var dags för mig att köra alla andra moment så var jag ganska nervös, men det var en bra tävlingsledare så jag slappnade av till slut. Jag fick till en bra linförighet och Atlas skötte sig jättebra, han tyckte det var kallt att sätta sig på den blöta/snöiga marken. Hans ben skakade när han satte sig det sista på linförigheten. Min plutt =( Jag tror jag fick 8½ av domaren.

Sedan var det läggande under gång och som vanligt la han sig inte så det blev en nolla.

Inkallningen gör han bra, kommer ej ihåg poängen. Jag får lägga ut poängen senare..

Ställandet gör han också bra, men jag får avdrag för ett dk. Jag vet verkligen inte vad jag gör för att få dk på ställandet, har fått det en annan gång på ställandet med. Carina har kollat på oss när vi kör ställandet och hon kan inte heller se nåt dk. Domaren såg det iaf igår..

Apporten gick bra, jag gjorde den precis som dagen innan skillnaden var att denna dagen fick jag en 10a på den.. Så så kan det vara mellan domarna =)

Hoppet gick också bra, tror jag fick nåt avdrag på avslutet.. Vet ej vad han gjorde, men domaren gjorde avdrag iaf.

Jag trodde inte att vi hade klarat det, men när en av funktionärerna satte upp poängen så visade det sig att vi hade fått 160,5 p. Inte ett resultat som jag är överdrivet stolt över, men vi fick vårat LP1 iaf =D Jag är bara glad att vi kan lägga klass 1 bakom oss just nu. Jag vet att vi kan prestera 190p i klass 1 och det är jag nöjd med. Att det sedan har blivit mindre och mindre poäng gör mig inget just nu för jag är verkligen trött på klass 1 momenten. Nu kan jag sätta igång och köra 2ans moment ordentligt. Men först ska vi ha en paus där vi inte kommer tänka så mycket lydnadsträning alls. Jag känner att vi behöver det. Även om vi inte har tränat så mycket på senaste tiden så har ändå tävlingarna legat o grott i bakhuvudet.. Men nu kan vi släppa det för nästa lydnadstävling blir inte förren i slutet av januari nästa år =)

Så nu kan Atlas titulera sig LP 1 Atlas ;o)

Kram på er!!Inkallningen gick bra. Kom inte ihåg po

5 kommentarer: