Mina två svarta...och jag

måndag 15 mars 2010

Road trip, Yoda och en ny tävling på gång

Idag har det återigen blivit en road trip med min kära vän Carina =) Den här gången bar det iväg till Ulricehamn för att lämna tröjor som skulle tryckas där. Jag, Carina och Tuva gav oss iväg på detta äventyret.

När vi kom hem till Carina igen så var Atlas som besatt av Carinas katt Yoda. Han är lite besatt av katter och blir lite smått galen när han ser en och vill gärna stå på katten.

En cornish rex, inte Yoda men samma ras =)

Han har också varit lite smått besatt av kaninerna utanför Carinas med, så jag har inte varit så glad på Atlas. Jag skulle behöva flytta ut på landet, skaffa mig en massa katter o kaniner så han vänjer sig. Men eftersom jag inte bor på landet o inte har råd att köpa ett hus på landet, så får jag väl spendera tiden hos Carina =)

Ikväll har jag också anmält mig till en till tävling, Kalmar/Nybro BK ska ha tävling den 17 april och då ska vi dit =) Först blir det Oxie den 1 april och sen Nybro den 17 april.

2 kommentarer:

  1. Du får vara hos mig hur mycket du vill!! Du är alltid välkommen!! Yoda bryr sig ju inte speciellt mycket och inte kaninerna heller :)
    Kram vännen!

    SvaraRadera