Mina två svarta...och jag

lördag 13 mars 2010

Dagens äventyr

Idag har dagen varit mycket bättre. Jag och Atlas varit hundvakt åt Mollie idag. Vi hämtade Mollie kl 10 imorse och åkte iväg till strömsbergsskogen. Jag var inte helt hundra på om det skulle vara möjligt att gå där, men det gick det =) Det var strålande sol och klarblå himmel, vi fick till och med se lite gräs på marken. Solen hade smält ganska mycket snö där uppe så det var jättefina stigar.


Strömsbergsskogen i solskenet =)
Atlas och Mollie letar efter något i gräset..


Atlas posar ;o)

Efter vår promenad åkte vi hem till mig, hundarna däckade och jag städade. Jag glömde vid ett tillfälle av att Mollie var hemma hos oss och när jag satt i soffan så la hon sig på mina fötter, jag fick för mig att det var Atlas leksak o sparkade bort henne :( stackare.. Hon såg mest förvirrad ut =)

Ikväll har jag och Atlas legat i soffan och glott på melodifestivalen samtidigt som jag har hållt koll på HV matchen på nätet. Och vad hände i matchen??? Jo HV vann och vann därmed serien =) nu hoppas vi på ett SM guld!! Atlas däckade i soffan, vet inte varför han är så trött..

"Here´s love. Disguised as a mop" från boken Utterly lovable Dogs

Grattis till Carina och Bimbo som blev 4:a i gruppfinalen idag =)

2 kommentarer:

  1. Tack vännen! nu finns kritiken uppe på bloggen om du vill läsa den :)
    Skön att HV vann oxå men det var hemskt spännande :)

    SvaraRadera
  2. Då ska jag läsa den =)
    Kan tänka mig att det var riktigt jobbigt/spännande att kolla på matchen.. Jag kunde inte koncentrera mig på melodifestivalen ens =) satt o kollade på dataskärmen hela tiden..

    SvaraRadera