Mina två svarta...och jag

lördag 2 februari 2013

Underbart

Det är så underbart att min Atlas hemma igen =) Jag kan sitta i soffan o bara stirra på honom när han ligger o sover =)

Jag hämtade honom igår vid halv 5. Fick instruktioner om hur jag ska sköta all eftervård innan hon hämtade honom. När han kom såg han så trött ut, min lille kille! Inte alls samma sprudlande kille som sist. Så han har nog inte sovit mycket på djursjukhuset ;) Cissi tittade till honom, precis som förra gången, o jag är evigt tacksam för det! Det känns tryggt att ha nån i närheten som han känner o som kollar till honom =) Även om jag vet att det finns fler människor som gör det där än bara Cissi ;) Så känns det bra att man känner en person iaf.

Han hade nog inte druckit mycket heller på djursjukhuset.. Eller så gör medicinerna honom törstig, för han dricker mer än vanligt här hemma =)

Nu är äntligen operationerna över =) Nu ska vi bli friska. Om två veckor ska vi till Carina på första rehab tillfället. Om 4 veckor ska vi på återbesök hos Ole och därefter ska han in o plocka bort stiften i båda knäna. Bara för att det inte ska bli nån irritation under o på huden. Atlas har sån tunn vävnad mellan skelett och sin hud att Ole inte vågar riskera att lämna stiften kvar.

Detta knäet som han har opererat nu behövde de "bara" vinkla in 4mm medan det högra fick dom vinkla 6mm. Så det blir inte riktigt lika stor omställning, men tillräckligt ;)


3 kommentarer:

 1. Gott att vara denna sidan operationen önskar honom en snabb och bra rehab.

  Maj-Britt o Trassel o Turbo

  SvaraRadera
 2. Gullig du är! Det var bara roligt att titta till honom och få mysa lite under dagen. :) Tänkte jag skulle hälsat när du hämtade hem honom men jag slutade innan dess och hade lite bråttom hem tyvärr. Förstår att det måste kännas underbart att ha honom hemma! Hoppas allt går bra med rehab så ni snart är tillbaka på banorna igen! Kram

  SvaraRadera
 3. Tack =)
  Jag letade efter dig Cissi, men förstod att du hade gått hem =) Kram

  SvaraRadera