Mina två svarta...och jag

lördag 21 juli 2012

Karlstad dag 1- känslan av likgiltighet

Vi hade banvandring vid kl 7 på morgon o med tanke på de få timmar vi sov så var det rena döden att gå upp. Men upp kom vi ;)

Jag startade med agilityklassen och banan kändes helt ok, däremot var inte jag alls taggad o jag märkte att Atlas också var trött efter natten. Atlas var väldigt på mig under loppet. Jag råkade springa in i ett hinder... Hmm smart? Nä inte riktigt ;) jag hade ingen koll alls vart jag sprang, så rätt in i hopp nr 3 sprang jag. Detta måste ha stört Atlas för sen var han bara dum med sitt skällande mot mig. Vi diskade oss på tre vägran. Han gjorde dock så snygga kf på alla balanshinder. Han gjorde riktigt snyggt slalom. O dessutom drog han som en tok sista sträckan på banan när jag skrek fram :) min fina kille! Däremot rev han en del, jag blev lite irriterad när han sen rev sista för att han kollade så mycket på mig o sen i sista sekund upptäcker hoppet o hoppar o river.. För han drog hela vägen sista sträckan på en 4-5 hinder o sen viker han av mot mig precis innan sista... Tolstolle!

Till hopploppet sen försökte jag tagga till, för det kändes som en rolig bana. Taggandet gick sådär och loppet blev ganska lojt från min sida. Jag tryckte inte på honom tillräckligt mot en tunnel så vi fick en vägran där. Sen fick jag även reda på att vi hade en rivning i början som jag missade. Jag hade inte varit så glad om jag kommit i mål o trott att jag var nollad o sen fått reda på rivningen. Jag var inte alls nöjd med loppet, men det jag var minst nöjd med var min egen attityd o inställning.

Under hela dagen var min känsla, attityd o inställning bara helt kass. Jag kände mig helt likgiltig :( det kunde lika väl kvittat att vara där kändes det som. Det som jag skrivit som positivt i loppen har jag kunnat se nu. I torsdags så kunde inget få mig att få en bättre känsla. Jag var ledsen o besviken på mig själv att jag inte kände nån glädje över att få göra det bästa jag vet med min allra bästa vän!

Jag hade som tur väl va mitt stora stöd i Emmeli med mig! Jag kände mig som den sämsta vännen någonsin som knappt grattade bästa henne o Molle till sitt cert!!! Grattis underbara Emmeli!!!

Efter tävlingsdagen var slut åkte vi till ett köpcenter, strosade runt, åt, handlade lite o njöt :) när vi kom tillbaka till campingen så tog vi maten o drycken vi hade handlat o gick ner till klipporna vid vattnet. Atlas fick bada o vi firade Emmelis cert med en cider var :) hundarna hade det mysigt o Atlas plaskade runt i vattnet tills vi valde att gå tillbaka till campingen.

Vi avslutade kvällen med en trevlig pratstund tillsammans med dionne o hennes pappa. Mycket trevligt att prata med dom.

Vid 22 kände vi att vi "fick" gå o lägga oss ;) denna natten förberedde vi oss för kylan. Atlas fick täcke på sig eftersom han hade badat. Lyckades överleva natten o vakna varm ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar