Mina två svarta...och jag

onsdag 20 april 2011

Träning och kurs

Idag var det dags för mina kursare att ha sitt andra träningspass. Idag hade jag fortsättningskursen, och dom är verkligen duktiga och anstränger sig.

Innan kursen så passade jag på o träna lite. Jag åkte upp vid 5 tiden och hade en plan över vad jag skulle träna. När jag kom upp stod det en del kombinationer och en hoppbana uppställda som verkade roliga så jag körde på det.

Startade med att träna kf på balansen tillsammans med några hopp, en tunnel och en oxer. Balansen gick jättebra, han har inte riktigt den farten jag skulle önska men han gör det ändå bra =) Sedan tränade jag en tunnel och a:et, hade höjt a:et så att det var så högt som det var i nybro i helgen. Jag körde en massa gånger och han tar a:et med bra fart, ibland missar han men för det mesta tar han det.. Jag kastade leksaken utmed marken efter a:et så han skulle få ett drag ner och fram. Jag är inte så orolig.

Sedan tränade jag en stund på back svängar på enskilda hopphinder. Jag tycker han börjar fatta lite och faktiskt tänker till nu. Han var väldigt säker på hindrena idag, tvekade inte alls på mitt back kommando. Så det var väldigt positivt.

Sedan stod det en hoppbana uppställd som jag testade på ganska många gånger. Jag fick till riktigt bra byten i bana och ett härligt och bra flyt. Det kändes väldigt kontrollerat. Jag kunde göra en massa back svängar och han gjorde dom riktigt bra. Fick till några bra blindbyten också. Han drog på bra och lyssnade bra på mitt framkommando.

Målet med dagens träning var att få en "feel good" känsla och det tyckte jag vi fick =) Vi hade kul. Det skulle bara vara positivt idag. Kände dock att jag hade dålig koncentration, mina tankar for iväg på annat håll. Måste träna på det..

2 kommentarer:

  1. Du är verkligen ambitiös Ulrika och både du och jag vet att det snart kommer löna sig på riktigt. Kämpa på. Vi har många tävlingar framför oss.

    SvaraRadera
  2. Tack Emelie =) Ja vi har ju det tack o lov! ;o)

    SvaraRadera