Mina två svarta...och jag

fredag 24 januari 2014

Året kunde börjat bättre...

Japp, det kunde det.. Iaf när det kommer till mitt viktmål. Var hos coachen idag, hade inte gått ner ett gram. Men men så kan det vara med jul och nyår inkluderat...

Men nu är det nya tag! Jag ska klara mitt mål i slutet av året! Nu har jag ett mål till nästa gång jag ska till Anita coachen, om en månad. Det SKA jag klara. Jag har även insett att mina helger är dom som förstör min resa, äter för oregelbundet. Nu har jag fått i uppgift av Anita att skriva ner vad jag äter och vid vilka tidpunkter under lördagen och söndagen. Så ska jag visa det nästa gång... Nu jävlar ;) 2 kommentarer:

 1. Förstår att det känns trist.Men dels så kan ju faktiskt en del av den uteblivna viktnedgången bero på att du har omvandlat fettvävnad till muskler. Du har ju varit väldigt flitig med din träning. Och de flesta av oss andra har nog inte stått stilla i vikt över jul och nyår utan ökat! Mina jeans var i alla fall mindre efter jul än vad de var innan jul. Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det ändå hade varit så bra, men tyvärr har jag stått still på allt. Väger mig så jag ser allt, fett, vatten o muskler. Men det har ju som sagt varit jul o nyår o det har varit tufft o komma tillbaka... Men det är bara att ta nya tag ;)
   Tack ❤️

   Radera