Mina två svarta...och jag

måndag 26 mars 2012

Helgen i Jönköping

Denna helgen har spenderat i Jönköping, älskade Jönköping! Det har varit strålande solsken och jag har njutit i fulla drag. Jag fick sova hos Mia vilket var väldigt bra =) Annars hade jag sovit på klubben, men det är mycket trevligare att sova hos sina vänner.

Fredagen kom jag upp vid halv 7 tiden till klubben. Jag behövdes egentligen inte upptäckte jag, men det var trevligt att träffa alla. Dom hade ju A1 utbildning med Anita Axelsson i helgen så jag skulle hålla i maten och fikat hela helgen. Jag fick en lång pratstund med Anita när jag kom och sedan satt jag med Åsa, Felicia, Jeanette och Sandra och tjatade en stund. Kvällen spenderades med Mia och vi fick en pratstund tillsammans innan det var läggdags.

Lördagen startade med strålande solsken. De blivande instruktörerna skulle ha praktik ute först och jag passade på att träna lite agility med Axis innan dom skulle starta. Körde slalom med honom en stund, 8 pinnar med bågar, han gjorde det klockrent. Shit vad duktig han är! Ska försöka komma iväg till Smålandsstenar BK i veckan och testa 12 pinnar med honom. Lite senare sen på förmiddagen fick jag även träffa allra bästa Carina! O va skönt o få träffa henne! Som jag har saknat henne!! Vi körde lydnad =) hon hjälpte mig att komma igång med Axis, lite positioner. Så nu vet jag hur jag ska göra med honom =) Det var inte så svårt när man gör rätt ;o) Atlas körde vi igenom hela lydnadsklass 2. Väldigt ringrostig, men vi har ju inte tränat sen senaste tävlingen. Jag vill gärna ut och testa honom på klass 2 igen och se hur det blir utomhus. Jag fick en härlig pratstund med Carina med efteråt och det var bara så underbart att få ta del av hennes energi. Jag ser verkligen fram emot att få träffa henne imorgon igen =)
Eftermiddagen bestod av praktisk träning för instruktörerna och jag fick kolla på mellan fikapauserna =) Efter kursen var slut så gick jag ner till agilityplanen med Atlas och körde honom lite. Han behövde lite ensamtid så då tränade vi tillsammans =) Vi tränade flippen och han var riktigt duktig, på ett håll ;o) Kanske varit lite för dålig på att träna båda hållen? Vi tränade lite slalom också och han är verkligen superduktig på det! Han ger 250% i träningen nu sen jag skaffade Axis =) Atlas har alltid gett allt i träningen, men det där allt har nog ökat något. Han är sjukt snabb!
Efter träningen åkte vi upp till Västersjön för att gå runt sjön. Underbart vackert var det och så rofyllt. Inga människor alls och hundarna och jag njöt. Kvällen sen blev lugn, Mia var inte hemma förrän senare så jag somnade ganska tidigt.

På söndagen var jag riktigt seg, men förmiddagen var ganska lugn. Efter utbildningen var klar så gick jag, Åsa, Felicia och Jeanette ner för att träna agility. Jag började köra Axis. Körde först slalom, vilket gick kanon. Sen lite back och sväng. Han är riktigt duktig på back, men sväng är sådär. Jag måste träna mer på det. Atlas fick sen köra kf på balansen, så jävla duktig var han =) Vilken fart hela vägen över och klockrena två av o två på =) Sedan satte vi upp en kortare bana på 11 hinder som vi körde. Jag är så stolt över mig och atlas =) Vi satte den på första försöket! Jag känner verkligen att vi är säkrare i vår handling i år, det känns som det sitter i ryggmärgen. Han är verkligen duktig min Atlas! Testade även att köra Axis de första 5 hindrena på banan och han satte det =) det var ändå ingen lätt start, men ändå satte han det. Så stolt över min älskade kroat!

Avslutade helgen med att äta våfflor hos Mia =) Såååå gott!!! Det var våffeldagen och min gottedag så det passade bra ihop ;o) Åkte sen hem trött och belåten efter helgen. Är så nöjd med helgen och jag känner att jag har fått en bra dos av Jönköping =) ska ju dit imorgon igen för att gå på föreläsning. Hundarna var också nöjda efter helgen! Mycket träning och mys tillsammans =)


1 kommentar:

  1. Min dörr står alltid öppen när du kommer hit ;)

    SvaraRadera