Mina två svarta...och jag

tisdag 6 december 2011

Oj vad tiden går!

I helgen har jag varit hemma. Det var skönt för själen att komma hem =) Jag hade absolut inget inplanerat mer än ett besök hos frisören, men det var ren vardagslyx ;o) Tiden bara flyger iväg just nu.

Jag startade inte datorn en enda gång, därför den dåliga uppdateringen. Det enda jag gjorde var att kolla av via mobilen... Har inte riktigt fattat tycke för bloggandet via mobilen än =)

Fredagen blev lugn med först en promenad med Mia samt en helkväll hemma hos mig sen. Avslutade kvällen/natten med att promenera två varv runt kvarteret för att komma upp i mina 10 000 steg =) Jag har kämpat med dessa steg, har inte riktigt fått in någon rutin än men det kommer.

Lördag förmiddag spenderades hos frissan, o jag är supernöjd med resultatet! Åkte sen upp till klubben för att träna lite. Det var halv storm ute och det varierade mellan regn och snöblandat regn. Jag började med att träna tunnel med Axis. Han är riktigt duktig nu =) Kul o se att han tar sånt initiativ själv! Tränade sedan lite inkallning med leksak, det är långt ifrån perfekt, men han kom faktiskt ut med leksaken ur tunneln =) Han har ju kommit på att springer han in i tunneln med leksaken så får ju inte jag tag i den ;o) Men nu lyssande han på mitt hämta kommando och hämtade faktiskt ut den =) Duktig kroat!

Tog sedan ut Atlas o tränade slalom och drag efter. Vilket fokus på honom! Han blir mer taggad av att sitta o kolla på när jag tränar Axis vilket gör att han lägger in en extra växel vid träningen.

Tränade sedan tajta svängar med Axis och drag genom hinderstöd mot leksak. Båda gick så bra! Han är så duktig =) Jag började sen plocka in hindrena inför vintern. Atlas och Axis lekte medan jag bar =)

Resten av lördagen blev lugn. På söndagen åkte jag upp till JBK för att träffa Carina och vi passade på att träna lite lydnad. Jag och Åsa bar även in det sista av hinderparken.
Lydnaden gick sådrä, det var så blött ute att Atlas inte ville sätta sig =) Apporten gjorde han jättebra!! Sen lovade jag visst Carina att jag skulle starta lydnadsklass 2 i januari.. Får väl se hur det går =)

På kvällen blev det en långpromenad uppe vid Åsasjön. Härligt att bara gå omkring. På kvällen kom Mia och vi käkade och kollade på tv.

Axis är riktigt duktig på sin position på pallen nu =) Ikväll gjorde han det till o med snabbt. Tajta svängarna går sådär, men det blir bättre. Inkallningen är knappt några problem alls nu, men vi får väl se när vi kommer till Jenny imorgon ;o) Började träna target ikväll, men det måste han ha gjort tidigare. Han hittade locket direkt på golvet och visste precis vad som förväntades av honom.

Axis har ju sett snö också för första gången, han tyckte det var lite konstigt i början men nu leker han så glatt med snön =) Lilla skrutten.

Imorgon blir det alltså en tripp till Jenny =)

2 kommentarer:

 1. Lycka till hos Jenny nu! Kommer du neråt i helgen till vår lilla tävling? Annars får du ha det så bra så hörs vi, jag måste få träffa lilla Axis också ju.
  Kramar om från Nina

  SvaraRadera
 2. Tack! Nej tyvärr inte, ska till Stockholm...
  Klart du ska få träffa honom! Vi måste oavsett se till att ses snart!

  Kram

  SvaraRadera