Mina två svarta...och jag

fredag 10 december 2010

Lite annat om livet i allmänhet

Har funderat lite på om det inte bara ska handla om Atlas i hans blogg.. För det mesta är det ju faktiskt så att mitt liv kretsar kring honom och hundar i allmänhet, men inte just nu.. Jag tror inte han blir allt för ledsen om jag även skriver lite om min egen vardag utan honom..

Just nu blir det inte mycket hundskrivet alls eftersom jag nu jobbar på en gymnasieskola i Värnamo =) Igår fick jag mitt anställningsbevis och från och med nu är jag alltså anställd på skolan fram till sommaren 2011 =) Det känns toppen! Trivs kanonbra och jag trivs med de elever jag med. Arbetar med elever som är nyanlända till Sverige och sen arbetar jag med en enstaka elev. Trivs verkligen! Så igår ringde jag till Arbetsförmedlingen för sista gången på länge och sa att jag ville skriva ut mig därifrån =D JIPPI!!! Jag slipper AMS och A-kassan nu!

Jag och Atlas har under de veckor som gått nu bott hos min mamma utanför Gislaved, men åkt hem varje helg. Jag gjorde detta för att från början trodde jag bara att jag skulle vara här i 3 veckor och då var det smidigt att hon kunde ha Atlas. Atlas är ganska missnöjd över att inte ha sin matte vid sin sida 24h om dygnet, men istället får han en mycket gladare matte =) Eftersom jag ska fortsätta här efter jul så måste jag hitta nån som kan ha honom på dagarna sen. Jag var helt inne på ett hunddagis i Värnamo, men nu börjar jag fundera på om jag kan hitta en dagmatte/husse istället. Jag kommer lägga hutlösa pengar på bensin, så jag vill inte lägga alltför mycket pengar på dagis med. Mamma tycker att jag kan bo hos henne under veckorna, vilket är en jättebra idé, men jag känner att jag vill bo hemma. Får väl se hur jag gör..

Nu är snart min rast slut här så jag får väl se till att göra lite nytta =)

2 kommentarer:

  1. Grattis! Vad kul att du fått jobb även till våren.Det löser sig säkert med Atlas. Han blir nog oxå gladare i längden av en gladare Matte... Kram

    SvaraRadera
  2. Kul att du har jobb hela våren! :)
    Hade det inte varit som så att jag helt plötsligt står med tre jobb och studier i vår så hade jag gärna tagit Atlas på dagarna.. Hjälper gärna till de dagar jag kan!

    SvaraRadera