Mina två svarta...och jag

måndag 21 februari 2011

Massage, konferens och vila

Sen vi var hos Jenny i onsdags så har vi inte gjort någonting vad gäller träning. Passade på o umgås med Carina torsdag, fredag och lördag =) Fredagen satt vi hemma hos Carina på kvällen och kollade på film och åt kinamat och på lördagen gick jag, Carina och Tuva på bio. Så trevligt att få umgås med min kära vän =) På lördagkvällen fick Atlas stanna hos Carina medan jag åkte på klubbfest på JBK. Atlas var måttligt road över att jag lämnade honom, men han fick massage av Carina när jag var borta =) Tyvärr visade det sig att Atlas hade en sträckning så när jag hämtade honom vid 11 tiden på kvällen så tryckte Carina bort sträckningen på Atlas medan jag höll honom. Vilken tur att man har Carina som hjälper en att hålla hunden frisk =) Vi är många som är tacksamma över att Carina finns i våra liv och har det yrket hon har!

I o med sträckningen ska Atlas enbart gå i koppel och ta det lugnt i veckan, så ska vi på återbesök på fredag igen =) Då får vi hoppas att han är bra igen eftersom vi ska tävla på söndag. Jag är så sjukt laddad och det ska bli så kul att tävla =)

I söndags var det dags för distriktskonferensen i agility =) Alltid kul att träffa alla och prata lite. Vi diskuterade en himla massa saker och det är intressant att höra allas tankar och idéer.

Ha en toppenvecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar