Mina två svarta...och jag

tisdag 27 januari 2015

Kurs för Åsa och Jouni

I mellandagarna gick jag kurs för Åsa Emanuelsson och Jouni Orenius. Första gången jag går kurs för någon annan än Jenny =)

Det var en riktigt bra kurs och jag är mycket nöjd med min och Axis insats =) Vi började hos Jouni och tyckte den banan var ganska svår, iaf sekvenser av den. Vi tyckte vi sprang som idioter på hans monsterbana, men det visade sig att den skulle vara en piss i rymden jämfört med Åsas bana ;) Vi fick lite med oss o träna, bland annat så fastnade vi totalt i slalom. Det blev fel första gången, han gick ur, och då låser sig Axis helt. Så det har vi tränat på i efterhand med bågar, och då gick det jättebra! Jag och Axis måste bli bättre på att träna svåra slalomsituationer. Däremot så gick det riktigt bra att skicka honom motsatt håll efter slalom in i tunnel. O det har vi inte tränat mycket på. Note to me: träna så han förstår kroppsspråket när han ska in i en tunnel på den sidan du är och motsatt sida =)

Åsas bana såg vid första blicken ganska lätt ut, men efter att Åsa satt tänderna i oss så var den inte särskilt enkel =) Jag trodde jag skulle dö av utmattning ;)

En film från dagen:


2 kommentarer: