Mina två svarta...och jag

torsdag 1 januari 2015

Återblick 2014

Jaha då var det dags att se tillbaka på 2014 och se vad man har åstadkommit ;) Jag har precis kollat igenom alla mina blogginlägg under året och det har verkligen varit ett år som en berg och dalbana =)
Jag avslutade mitt bloggläsande med att kolla mina mål jag hade under 2014, och inser att jag kanske inte har uppnått så många av dom ;) men jag väljer ist att se till vad vi har uppnått och inte vad vi skulle uppnå.

Detta året har varit en större berg o dalbana vad det gäller känslor än nånsin tror jag. Jag började säsongen väldigt starkt tillsammans med Atlas, men däremot inte med Axis. När det sen inte gick bra med nån av dom så kändes det tungt, jag kom i en svacka, men lyckades ta mig ur den med hjälp av alla fina vänner.

Med Atlas började som sagt året bra, kom i en svacka sen och kom tillbaka med bra lopp i slutet. Det jag har insett med honom är att jag måste börja nolla mer för att ha någon chans till SM pinnar. Jag har verkligen haft stolpe ut i år. Det knäckte mig ett tag, men jag kommer alltid tillbaka ;) Det gäller att njuta av alla lopp jag får med honom =)

Axis har haft ett bra år, iaf sista halvan av säsongen =) Jag startade året med att vara riktigt osynkad med honom. Men när det vände, så vände det rejält! Vi tog oss upp i hoppklass 3, agilityklass 2, tog två cert i klass 3 och en vinst där =) Vi har verkligen hittat varandra! Han är en fantastisk hund att springa med!

Och vad gäller mig då... Jag har gjort en sju helvetes resa jag med, framför allt tillsammans med mina hundar. Jag har ställt upp på landslagsuttagning, jag har rest till Kroatien för att delta i ett mästerskap, jag har startat företag och jag fortsätter jobba mot mitt viktmål =)

Det jag tar med mig från 2014 är att jag i framtiden verkligen ska njuta av varje lopp jag kör med mina hundar, för om varje lopp betyder nåt så försvinner vikten av pinnar och det blir lättare att hantera motgångarna. Jag lär mig varje dag och jag är så glad över att ha två friska hundar i mitt liv!

Tack 2014 för alla lärdomar och nu tar vi 2015 med storm ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar