Mina två svarta...och jag

söndag 27 januari 2013

Hoppcupen Halmstad hundarena

Idag var det dags för tävling med Axis igen =) Det blir lite inofficiella tävlingar nu eftersom det är väldigt dåligt med officiella klass 1 tävlingar. Axis behöver rutin och då är det perfekt med inofficiella tävlingar =)

Det var två hopplopp och i slutändan skulle båda loppen slås ihop till en cupvinnare.

Första loppet är jag mycket nöjd med, dessutom första loppet vi tagit oss igenom =) Vi drog på oss 10 fel, två vägringar, pga av lite otydlighet från mig o orutin från Axis sida. Jag hade bestämt mig för att inte pressa honom för hårt i slalomet idag för att han skulle få tid på sig att verkligen göra klart i sin takt och skapa självförtroende. Det funkade riktigt bra =) Han lyssnade oerhört bra idag, det gör han alltid, men idag var han extra lyhörd. Vi kom 11a eller 12a eller nåt sånt.

Andra loppet kände jag mig väldigt avslappnad inför. Jag var väldigt nöjd efter första så det kändes lugnt o jag litade på honom inför andra. Ett litet missförstånd inför ett hopphinder där han nästan gick bakom min rygg, men jag lyckades fånga upp honom =) Annars ett kanonlopp tycker jag =)
Vi slutade på 4e plats i den klassen, hade tiden 26 o nåt =) Topp tre var Christina Beskow o Titti, Elin och Bixx och Anette o Myzack, inte fy skam o komma efter dom tre ;) Alla tre är SM ekipage, klass 3 ekipage, o Elin o Bixx är dessutom ett landslagsekipage =) Känns riktigt bra faktiskt ;) O döm om min förvåning när vi dessutom kom 7a totalt i cupen!!!! Kändes som vi vunnit så glad blev jag =)

Nu är jag sjukt laddad för att träna både Axis o mig själv igen ;)

Det kändes dock i mitt hjärta idag när inte min älskade Atlas fick vara med =( Så ledsen han är när han inte får springa! Jag tror inte ni kan ana hur glad jag kommer vara den dagen jag får springa första loppet med honom igen =) Min älskade trassel!

Här kommer filmerna från idag;


2 kommentarer:

  1. Jag blir så varm i hjärtat när jag ser ihop! Ni är ett grymt team som kommer att gå långt ihop! Kram Emmeli

    SvaraRadera
  2. Såå duktiga ni var idag (och alla andra dagar med för den delen)! Förstår att du känner dig som en vinnare :D
    Stackars lilla Atlas, men snart är det din tur igen ;)

    SvaraRadera