Mina två svarta...och jag

torsdag 26 februari 2015

Tiden går fort och mycket händer!

Ja tiden bara rusar iväg och snart är ju faktiskt vår tävlingssäsong igång =) En månad kvar och sen startar vår säsong 2015!

Jag har ju som jag nämnt tidigare tagit tävlingspaus, och ångrar det inte en sekund! Jag och Axis fokuserar på våra running och det går bättre och bättre. Jag upptäcker saker med tiden som han inte kan, då tar vi ett steg tillbaka och fokuserar på det. Han kan detta nu, det vet jag med all säkerhet. Det han måste lära sig nu det är att kunna slå på hjärnan i samband med stressen =) Inte alltid helt enkelt ;)

Vi har varit en sväng hos Nettan och tränat för henne, det gick sådär. Men Elin och Nettan fick mig på rätt tankar igen och jag och Axis är starkare än nånsin nu i vår träning. O framför allt är jag starkare mentalt i träning.

På tal om det mentala så går jag ju även en onlinekurs i tävlingspsykologi för Eva Marie Wergård! Så bra, utvecklande och kul! Jag känner att jag försöker tänka annorlunda i motgångar och hoppas även jag kan ta fram detta i tävlandet sen under året. Hon är fantastisk! Vi är nu inne på lektion 3 och denna gången ska vi utföra 5 utmaningar som tar oss utanför vår comfort zon. De andra två lektionerna har handlat om mål, visualiseringar och affirmationer =) Mycket nyttigt!

Atlas får även han sitt =) Han får träna stadga i sina 2o2o på balansen. Han är riktigt duktig på träning just nu och fokus i början på tävlingssäsongen kommer vara att få stadga i hans beteende på tävling med.

Nu har även mitt företag fått en hemsida! Så gå in på upandrunagility.se och ta er en koll =)

Här kommer en liten RC film på senaste träningen i BIF hallen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar