Mina två svarta...och jag

tisdag 14 oktober 2014

Japp då gör vi ett sista försök....

Ja nu börjar jag lessna på RC träningen, o denna gången på riktigt. Axis gör sämre RC än nånsin just nu och detta är nu sista försöket jag gör för att få till detta. Jag ska ge det en ärlig chans över vintern, vi ska backa massor med steg och nästan börja om... Jag har inte bestämt mig för om jag ska börja på en gång eller om jag ska vänta tills tävlingarna är slut, men tro jag kommer börja nu. Sen får vi se om jag väljer att tävla de sista tävlingarna.
Jag är så trött på att läsa om alla som bara fixar det. Jag vet, alla har bakslag, men ärligt så känns det bara som att det är min hund som inte fattar.... Jag är jätteglad för alla som det funkar för, det är inte det, men det är j*vligt frustrerande när det aldrig funkar för oss med tanke på hur mycket träning jag lägger ner.
Jag har tränat fel från början, det är därför det inte funkar. Dessutom började jag tävla för tidigt!

Så nu har jag lagt upp en plan tillsammans med Nettan =) Tack o lov att jag kan bolla med henne! Sen ska jag diskutera med Jenny när jag åker dit. Fan fan fan, jag vill ju inte lägga ner detta!

2 kommentarer:

 1. Ååå nä!! Hoppas ni hittar tillbaks! Vill fortsätta mäta mina krafter mot er!! Axis är väldens häftigaste så jag hoppas verkligen ni hittar tillbaka till Rc heaven!!
  Kram Anna med Trolla, nästan lika snabb som Axis ;-)

  PS jag ångrade mig.. Lägg ner Rc så alla vi andra hinner med er ;-)

  Kram!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha :) va gullig du är! Jag hoppas med att vi hittar tillbaka till det, o jag är envis som synden så det ska nog gå ;)

   Radera