Mina två svarta...och jag

fredag 28 mars 2014

Träning hos Jenny

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, har inte hänt så mycket och jag har haft ganska fullt upp så det har blivit lite tunt med inlägg.

Igår var vi hos Jenny och tränade =) Jag o Anette åkte dit som vanligt, alltid lika kul =)

Vi fick träna tre kombinationer igår, en väldigt kort där hon skulle kolla kf på a:et. Jag satte den direkt och fick kommentaren; Det var perfekt, inga kommentarer =) Underbart o börja dagen så ;) Även Jag körde den ändå några gånger till och gjorde nån tokighet, men den satt riktigt bra ändå. Mellan 3 o 4 ville hon ha dubbla blindbyten och det satt sååå bra! =)

Andra banan var riktigt rolig o springa. Tänkte dock inte alls på en fälla,tunneln vid nr 11, så vi diskade oss ;) Jenny sa att det såg bra ut fram till disken ;) Jag ändrade sen min handling där till en catchker (eller hur det stavas). Vi fick träna 3 olika svängar på ett av hindrena, nr 20, och sista varianten vi gjorde, som ett staket, blev snabbast. Nästan en halv sekund snabbare än de andra två. Balansen var med i denna kombinationen och det gick inte alls bra! Jag fattar inte varför den balansen är så svår för honom... Jag sa till Jenny att det är bara den balansen har har så svårt med. Hon tyckte det lät konstigt men kunde heller inte förstå varför. Jag vet inte om han tycker att det är trångt och det är därför.. För han beter sig helt annorlunda på hela balansen. Han är struttig hela vägen över och han kollar på mig som att han inte vet vad som förväntas av honom på balansen. Jättekonstigt! Jag såg att Jenny hade ställt ut sina balanshinder nu och jag måste försöka få till att åka dit nån dag och testa balansen ute och se om det går bättre.

Sista banan var absolut den svåraste för dagen. Speciellt en sekvens där man ena gången skulle göra blindbyte innan han hoppade, 7-8, och andra vändan efter han landat, 18-19.. Både jag och Anette hade svårt att få till linjen där.. Men vi lyckades till slut =) O sen MÅSTE jag komma ihåg att ropa på honom ;) Jag glömmer det ibland och då sitter han ju i en tunnel nånstans där han inte ska ;) O när jag ser att han är på väg åt fel håll så kanske jag inte ska uppmuntra honom att ta det hindret utan ropa igen! Komma ihåg att hålla linjen i bakombyten och trycka honom mot nästa efter bytet, INTE lojt stå kvar =) Om ni undrar över nåt i banorna så bara fråga!

Anette och jag filmade varandra, men idag när jag skulle redigera min film så upptäckte jag att det mesta var bara kort... Så ni får kolla på de få filmer jag har ;) Första och andra klippet är från första kortbanan. Tredje, fjärde och femte klippet är slutet på banan 2, två av svängarna. De två sista är den snabbaste svängen, den ena med en dålig sväng ;) Sjätte klippet är hela bana 3 och de sista klippen är bara små filning på slutet =)
Bana 1

Bana 2

Bana 3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar