Mina två svarta...och jag

tisdag 29 december 2009

Ny blogg

Nu har alltså jag också startat en blogg :) Trenden är stor nu, speciellt vad gäller hundbloggar. Det kanske har varit populärt länge, men det är först nu som jag märker av det mer och mer.

Jag har alltså tänkt skriva om min och Atlas agilityträning och såklart om våra tävlingar :) men det kommer förekomma en del annat på hundfronten också. Då jag hoppas att jag ska komma igång med fler saker än bara agility med min lilla hund. Hoppas att jag till våren ska testa på att valla med honom.

Just nu har jag och Atlas haft en liten paus i träningen över jul och med det faktum att det är 10-20 dm snö utanför. Min fokus nu i vinter ligger på kontaktfältsträning och jag har då byggt upp ett minikontaktfält här ute på min uteplats. Nu har jag ju varit borta i nästan en vecka och det har ju snöat lite :) så allt är helt täckt i snö. Ska göra en kraftansträning någon dag och gräva fram det och locket som ligger någonstans under snön :)

Vill också passa på att ge ett länktips; http://www.friskhund.se/ en kanonbra sida som verkligen behövs! Tack Carina och Emma för att ni har tagit initiativet till detta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar