Mina två svarta...och jag

måndag 20 juli 2015

Så vad händer egentligen? Championat, pinnar och riktigt bra träningar! Det borde inte kunna gå fel =)

Ja det var ett tag sen nu jag skrev här, känns dock som att jag skriver det varje gång jag uppdaterar bloggen. Har inte så mycket tid att sitta här tyvärr så ni får nöja er med sporadiska uppdateringar =)

Senast jag uppdaterade hade jag varit på LLU och mycket har hänt sen dess =)

Vi har haft väldiga svackor. Jag tog mig en funderare och kom underfund med att jag kan inte räkna med några resultat när jag är så trött som jag har varit under våren. Jag kommer till en tävling och kommer knappt ihåg banan... Då funkar det liksom inte ;)

Efter min funderare kom jag även på att jag har slutat med det jag tycker bäst om med att köra agility, få ösa tillsammans med min hund på banan =) Jag sprang helt enkelt inte längre på banan som jag brukar. Jag kollar på filmer och se nån som joggar omkring, det är inte jag!
Så den 6 juni åkte vi till Växjö med ett mål, springa och ösa på banorna! Så fick det bli hur det ville. Jag kom hem med 6 starter (Axis, Atlas och Hilda 2 starter var), varav 1 disk, 3st 10 fel, 2 nollor, 2 SM pinnar, cert och championat =D Tänk vad lite ös kan göra ;)

Jag och Axis har gjort fantastiska agilityklass starter i klass 2, men stolpe ut hela tiden gör att man inte direkt får några pinnar ;) Tävlingen efter Växjö var GuldAgilityn. Tyvärr kom jag in lite för mycket i mitt resultattänk igen (man lär sig hela tiden ;)) så stolpe ut varje dag, speciellt i agilityklasserna. Den första dagen fick han 5 fel på aet, andra dagen diskar han sig på en tunnel som kändes som den stod 50m bort! På lördagen kom äntligen stolpe in! Vi satte nollan i agilityklassen (efter lite strul men med världens bästa RC), vann klassen och äntligen var första pinnen i hamn =) Kvällens prisutdelning blev extra speciell då Isabelle och Jouni hade kokat ihop att Jouni skulle sjunga Happy Birthday för mig eftersom det var min födelsedag! Jag blev minst sagt överraskad o sååå glad!
Söndagen blev lite stolpe ut igen, men inget jag deppade för. Jag och Axis lyckades diska oss på sista hindret när han valde att gå emellan två hinder och ta sista hindret på fel håll.

Sedan dess har vi haft tävlingspaus, däremot har vi varit på Summercamp =D Kan sammafatta det med att träningen gick så grymt bra! Jag tar med mig Jennys ord från detta lägret; "Ser så enkelt ut när du och Axis kör, han kan allt och det borde inte kunna gå fel för er." Hon upprepade det även när jag gjorde klart min onlinelektion "Det borde inte bli fel". Jag ska komma ihåg det på tävlingar, vi kan allt och det borde inte kunna bli fel!

Lite filmer, första 2 är från Guldagilityn, de två andra från summercamp ocj sista del 2 av onlinelektionen =)

2 kommentarer: