Mina två svarta...och jag

onsdag 5 november 2014

Träning hos Jenny

Jag är inte så jätteflitig med min uppdatering just nu ;) Jag har lite mycket o göra med jobb, företag och hundarna =)

Förra veckan hann vi iaf med en tripp till Jenny =) Längesen nu, har blivit en onlinelektion för henne mellan besöken så det är ju bra!

Som sagt så var vi där i torsdags förra veckan och jag är mycket nöjd med träningen med Axis. Kändes som att Jenny var ganska nöjd med oss ;)

Vi hann med mycket denna gången, på 2h hann vi med 3 banor och ändå var vi klara några minuter innan tiden var avslutad. Jenny tyckte vi hade varit effektiva =)

Första banan krånglade det lite med hans runt på första o andra försöket.  Han kan helt plötsligt vända och bara börja snurra. Sånt gillar jag inte! Annars är han ju en dröm att springa med =) Men jag får vara lite övertydlig där tills han får bort den ovanan.

Vi tränade en hel del dubbla byten och så länge jag inte börjar tänka för mycket så går det bra ;) Jag slarvar lite med för att jag tror att han gör vissa saker automatiskt, men min hund gör ju bara det jag ber honom om så jag blir lite trött på mig själv =D

Balansen var med i två av de tre banorna, men jag fick bryta innan balansen och påbörja efter den eftersom jag har backat och sänkt balansen så tyckte Jenny det var onödigt att jag skickade upp honom på den. Fick lite tips på min fortsatta RC träning så det kändes bra!

Fick i uppgift att träna på att på banvandring tänka vad nästa hinder står, riktlinjer jag ska följa om jag inte automatiskt ser nästa hinder. Jag är dålig på att planera det. Fortsätta träna skillnaden på draksväng och bakombyte ;) men nu känner jag skillnaden i kroppen iaf när jag gör fel, nu ska det bara sitta i ryggmärgen med =D

Liten film från träningen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar